2.11.14

Kitap Yorumu: Aşkın Müziği || Kylie Scott (Stage Dive #1)






Aşk, Seks ve Rock'N'Roll 

Vegas’ta geçireceği gecenin sabahını hiç de böyle planlamamıştı… Evelyn Thomas’ın yirmi birinci doğum gününü Las Vegas’ta kutlamak gibi büyük planları vardı. Ama kesinlikle akşamdan kalma bir halde banyo zemininde uyanmak, otel odasında son derece yakışıklı ve dövmeli yarı çıplak bir adamın varlığı ve parmağında King Kong’u korkutabilecek boyutta bir yüzük bu planlar arasında değildi. 

Bir de tüm bunların nasıl olduğunu bir hatırlayabilseydi… 
Aşkın Müziği ile kitap orucumu açmış bulunuyorum. Uzun zamandır -ki bu sanırım üç haftaya tekabül ediyor- kitap okuyamıyorum. Okul, özel hayat, iş güç derken kendimi pek veremedim. Ama bugün sabah Aşkın Müziği’ni elime aldım ve hemencecik bitiriverdim :) 

Aşkın Müziği, bir Rock grubunu anlatan serinin ilk kitabı. Evelyn, 21 yaşında üniversite öğrencisi kadın karakterimiz. Doğum gününü arkadaşı sayesinde Las Vegas’ta kutlamaya gidiyor. Gidiyor ama kutlamanın olduğu gecenin sabahında kendini farklı bir hayatın başında buluyor. Evelyn planlı yaşayan, ne yapacağını düşünen, ailesinin her dediğini yapan iyi bir aile kızı – öyle görünüyor gerçi yoksa kesinlikle içinde asi bir yan var ;) Ama o sabah otelde yapmayacağı bir şey yapmıştır ve çok ünlü bir grup olan Stage Dive’in gitaristi ile evlenmiştir. Ya ya iyi aile kızımız dün gece yediği naneleri hiçbir şekilde hatırlamamakla birlikte olmayacak bir şey yapmış David Ferris’in aklını çelerek parmağına yüzüğünü taktırmıştır ihihihih Şaka bir yana Evelyn kesinlikle şoktur yaptıklarından dolayı. David ise canım benim artık sıkılmıştır bu hayatından. Sade, parası için peşinde koşmayan birini istiyordur ve Evelyn bir şekilde adamımızın radarına giriyor. Her şey iyi hoş değil tabii. Evelyn dün geceye dair hiçbir şey hatırlamıyordur ve bu durum David’in sinirini bozar ve çekip gider. Kızımızda bu durumun pek duyulmayacağını, boşanarak kurtulacağını düşünür ama kim ünlü bir rock grubunun üyesi ile Las Vegas’ta evlenip de kimsesinin duymayacağını, bu işten temiz bir şekilde kurtulacağını düşünür ki. Tatlım, ilahi sende! 

Neyse ortam karışıyor tahmin edeceğiniz gibi ve David bu ortamdan Evelyn’i çekip alıp evine getirtiyor. Amaç boşanmak. Ama bir türlü o kağıtlar imzalanmıyor. Çiftimiz evliliklerine şans vermek istiyor. Veriyor ama Evelyn pek ortama ayak uyduramıyor. Orada kalmasının sebebi sadece David. Ama David’in sırları, dürüst olmaya söz verdikleri halde bu duruma uymaması bağları koparıyor. Bu konuda Evelyn’e hak veriyorum zira David mallık yaptı. Aralarındaki bağ zaten sağlam değil bu davranışları da tuz biber ekiyor. Sonrası da acı, gözyaşı –kilo verme :D – affettirme ve affetmeye geçiyor. 

Aşkın Müziği öyle çok ahım şahım bir kitap değil belki ama sizi içinize çekiyor. Evelyn’le aşık oluyor, David gibi huzurlu ve güvende hissetmek istiyorsunuz. Yayınevi serinin diğer kitabı için bizi pek fazla bekletmeyecektir eminim. Zira Mal’ı çok merak ediyorum. Kitapta yaptığı şaklabanlıklar yüzünden sizi kendinize bağlıyor beyefendi ;) 


 Melis A.

Orijinal Adı: Lick
Yazarı: Kylie Scott
Yayınevi: Yabancı Yayınları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder