21.7.14

Kitap Yorumu: Asla Bir İskoçyalı Sevme || Maya Banks (McCabe Trilogy #3)



Rionna, her an yıkılacak kadar güçsüzdü ve Caelen’in yatağına kadar zor yürümüştü. Yatağın kenarına oturdu ve yüzüne baktı. Huzurlu görünüyordu. Alnında hiçbir çizgi yoktu. O kadar hareketsiz yatıyordu ki bu, Rioanna’yı korkutmuştu. Duyduğu öfke onu tüketti ve ona daha yakın olabilmek ve kesinlikle duymasını sağlamak için yüzüne yaklaştı. Onu duyacağını hissediyordu. 

“Beni iyi dinle,” dedi bağırarak. “Beni bırakıp ölmeyeceksin. Zavallı hayatını kurtarmak için yaptığım onca şeyden sonra değil. Minnettarlığını böyle mi gösteriyorsun? Beni bırakıp, ölerek mi? Bu affedemeyeceğim bir şey, evet tam olarak öyle.” 

Yüzünü ellerinin arasına aldı ve biraz daha eğildi. 

“Savaşacaksın, lanet olası. Bu kadar kolay pes etmeyeceksin, Tanrı henüz seni yanına almayacak çünkü seninle işim bitmedi. Uyanacaksın ve uzun zamandır beklediğim sözleri söyleyeceksin. Savaş meydanında ikimizde yerde ölümle burun burunayken söylediklerin sayılmaz. Bana söyleyeceksin ve içten söyleyeceksin yoksa seni asla huzur bulamayacağın kutsanmamış toprağa gömeceğim ve sonsuza dek benimle bu kalede yaşamak zorunda kalacaksın.” 

Büyük bir sürprizle Caelen gözlerini açtı ve hafifçe tebessüm etti. Rioanna o güzel yeşil gözlerde sevgi pırıltıları gördü. 

“Seni seviyorum.”

20.7.14

Kitap Yorumu: Adım Adım Mutluluk || Jennifer Probst (Marriage to a Billionaire #3)





Carina Conte, üniversite eğitimini İtalya'da tamamladıktan sonra evine döner. Döner dönmez abisi Michael'ın kurduğu işte çalışmaya başlar. Bir diğer çalışan da abisinin en iyi arkadaşı ve Carine'nin yıllardır âşık olduğu Max'tir. 

Bir gün Max ve Carina, iş toplantısı yapmak amacıyla Vegas'a giderler. Vegas'ın büyülü ortamı ve aralarındaki çekim bir araya gelince, bu duruma daha fazla karşı koyamayarak tek gecelik bir ilişki yaşarlar. Tam o esnada Carina'nın annesi, Carina ve Max'i yakalar; aile geleneklerine son derece bağlı olan kadının o günden sonraki tek amacı, kızıyla Max'i evlendirmek olacaktır. 

Carina ve Max için zorlu günler başlamıştır.

7.7.14

28. ÜKG Blog Turu: Her Şey Bitti Derken || Katja Millay - Ön Okuma



Herkese merhabalar! Bu sefer sizinle çok hoş bir tur ile buluşuyoruz. ÜKG facebook sayfasında yaptığımız tanıtımların en çok da bizi etkilediğini söylemeden geçemeyeceğim.